I made this widget at MyFlashFetish.com.

12.17.2014

@KOLEKSI LEGO

ni adalah antara Lego yg Berjaya di *tikam* oleh paksu paan. 

Latar belakang adalah angah.



Lego si anak Dara hayfa..Nak jugak..hambekkk...

ni antara koleksi Lego yg Berjaya di snap oleh aku. Hhehehe..lego2 ni adalah kepunyaan along n angah. 

Mula2 mmg aku xbpa suka nk habiskan duit beli lego2 ni utk along n angah.  Tp lama2 aku lak xcited. . Hahahha

Suka tgk lego2 ni yg ada pelbagai watak. Along n ikmal kenal la watak2 Lego ni,  tp aku mmg x kenai la. Suka tgk anak2 ada hobi camni.  Ekceli along angah xda la main kerap sangat ngn lego2 tu, kadang2 je,  tp sbb minat punya pasai,  beli jugakla. 

Awal2 dlu aku beli se kotak rege lebih kurang rm4.80. Mahal u. Ada seekor jer Lego tu. Tp time cuti sekolah ujung tahun aku blk kg,  adik aku aka paksu depa cakap boleh tikam Lego tu dgn rm1 terus aku suruh paksu paan tikam.  Banyak dpt. Tiap kali tikam Rm6 leh dpt 4 ekoq.  Untung la tu dr seekoq rm5 kan.hahhahahaa...

3 minggu aku di kampong time cuti sekolah, bahagia sungguh. ...alangkah bahagia kalo aku dpt ngajaq dekat ngn kuarga ku kat kg. ..sobsob. . (Kuaq topik hhehehe)

** along n angah nnt bila dh besaq jgn lupa mama abah yer...Mama abah syg anak2 mama n abah along angah hayfa hingga ujung nyawa.  Sanggup mama abah buat apa shj demi utk anak2 mama n abah.  Terasa cepatnya masa anak2 mama membesar.  

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)